Werkwijze

Ik werk met een ochtend- en middaggroep.

Ochtendgroep:

Opgehaald tussen:10:00 - 10:55
op de locatie:11:00 - 12:30
Thuis gebracht tussen:12:35 - 13:30

Middaggroep:

Opgehaald tussen:13:45 - 14:25
op de locatie:14:30 - 16:00
Thuis gebracht tussen:16:05 - 16:55

De bus:

! de bus is voorzien van een ventilatie systeem !

De bus heeft ingebouwde kennels, zodat de honden op een veilige manier mee kunnen in de bus. Er zijn 9 ruime kennels in gebouwd.

Achteraanzicht en zijaanzicht van de bus

 

De uitlaatplek:

Sinds 6 maart 2023 maakt Hondenuitlaat Doerak gebruik van een nieuwe uitlaatplek! Op deze plek kunnen we gebruik maken van 2 velden en een binnenplek met stallen. Door 2 velden te gebruiken kan ik elke hond een passende groep bieden

 

Nieuw terrein met stallen

 

Slecht weer?

Slecht weer wordt niet voor niets hondenweer genoemd! Met slecht weer gaan we gewoon lekker naar de uitlaatplek. De honden die niet van regen houden kunnen bij mij komen schuilen bij de stallen ;). 

Bij extreme gladheid of sneeuw ga ik de honden niet met de bus ophalen. Ik zal dan bij alle honden privé langskomen.

 

Uw hond wordt vies!

De honden zullen gaan rennen, graven, rollen en spelen op een gras veld. Helemaal als het wat nat is buiten worden de honden vies. Ik droog ze natuurlijk wel af voordat ik ze thuis breng, maar helemaal schoon zullen ze niet terug komen.

 

tropen rooster

Als het te warm word in de zomer, zorg ik voor extra vers water in de bus en op het veld. De honden zullen ook een stuk minder actief zijn op het veld en anders zorg ik dat ik de ‘drukkere’ honden wat af rem. De uitlaat rondes worden dan ook wat korter. Word het echt extreem warm dan helpt ook het ventilatiesysteem niet genoeg in de bus en zal ik bij alle honden langs gaan voor een privé wandeling. 

Sky en Koda